Uw eigen stroomvoorziening

Zonnepanelen

Waarom?

In onze optiek dient eenieder zelfvoorzienend te kunnen zijn, dus onafhankelijk te zijn van een water,
gas en/of elektriciteitsbedrijf. Hiernaast worden daken meestal voor niets anders gebruikt waardoor ze
uitermate geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen.

Installatie

Eerst bespreken we uw wensen en analyseren we mogelijkheden van de locatie. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte met een plan van aanpak. Zo heeft u van tevoren precies in beeld wat de kosten zijn, wat er bij het installatietraject komt kijken en natuurlijk wat de verwachte opbrengsten zijn. Wij kunnen binnen enkele weken de zonnepanelen voor u installeren.

Asbest?

Men was zich tot een aantal jaar geleden nog van geen kwaad en/of eventuele gevolgen van het toepassen van asbest bewust. Asbest is isolerend, slijtvast, bestand tegen hoge temperaturen en bestand tegen zuren. Men wist alleen niet dat asbest uit minuscule vezels bestaat die in de longblaasjes blijven zitten na het inademen ervan. Met als levensbedreigend gevolg dat de longblaasjes ontsteken en uiteindelijk geen zuurstof meer op kunnen nemen.  In sommige gevallen wordt er in het oppervlak bestemd voor het PV-systeem asbest geconstateerd, het is dan ook van uiterst belang dat bij aanvang van de installatie van het PV-systeem het is verwijderd om de veiligheid van de klant en onze werknemers te waarborgen. Wij van Milieubeheer Nederland ontzorgen u in dit gehele traject van het aanvragen van eventuele subsidies, het saneren van het asbest tot het verzorgen van een nieuw asbestvrij dak.

Subsidie op zonnepanelen

Voor de aanschaf van zonnepanelen is in de meeste gevallen een subsidie (SDE) of een tegemoetkoming (EIA/KIA) mogelijk. Als dit het geval is bij uw aanvraag, dan zullen we dit uiteraard aan u voorleggen.

Financiering

Waar bij gebrek aan budget de realisatie van het PV-systeem niet door kan gaan, bieden wij u de kans om met gesloten beurs het volledige project in werking te zetten d.m.v. het ‘betaal als je bespaard concept’. Het ‘betaal als je bespaard concept’ werkt als volgt, wij realiseren uw PV-systeem, na oplevering lost u periodiek af vanuit uw besparing op uw energienota en de overige opbrengsten denk hierbij aan de SDE+ subsidie en GVO’s na verloop van tijd is uw PV-systeem betaald en dus uw eigendom.

Milieurbeheer_liggend

Meer weten over hoe u kunt besparen?

Wij helpen u graag. Een van onze experts kan u vrijblijvend helpen met uw vragen omtrent besparen. Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer morgen.

MBNL-LOGO

Een expert gaat je helpen met besparen

We gebruiken je gegevens alleen om vrijblijvend contact op te nemen.