Gratis Consult

De Start van Milieubeheer Nederland

De afgelopen jaren zijn we overspoeld met negatief nieuws omtrent het klimaat. De media staan vol met koppen als “De poolkappen smelten!” of Opwarming van de aarde gaat sneller dan verwacht!”

Om ons heen horen we veel over verduurzaming. Toch is voor veel particulieren en ondernemers verduurzamen een lastig thema. Dat vonden wij ook, we wilden wel ons plastic scheiden of misschien zelfs wel een inductiekookplaat aanschaffen, maar écht grote stappen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen zijn vaak een brug te ver. 

Toen een van onze oprichters zonnepanelen wilde aanschaffen kwam hij erachter hoe lastig dat proces was. Welke panelen kies je? Hoe weet je welke omvormer je neemt? En niet onbelangrijk: hoe ga ik het financiële plaatje rondkrijgen? 

 

Betrokken Medewerkers
0 +
Jaar Ervaring
0 +

Bouwen aan een team

Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden werd het hem al snel duidelijk dat er weinig tot geen partijen waren die hem antwoord konden geven op al die vragen. Laat staan dat ze een oplossing aan konden bieden. Met die kennis en zijn ervaring in de LED industrie ging hij zelf aan een oplossing werken. Een goed bedrijf is gebaseerd op een goed team dus gingen we op zoek naar mensen die gek genoeg waren om met ons dit avontuur aan te gaan. 

Het resultaat? Een topteam van technici die constant het beste materiaal vergelijken en selecteren. Installateurs die niet alleen snel maar ook goed en klantvriendelijk zijn. Adviseurs die alle vragen kunnen beantwoorden en  financial experts die niet alleen controleren of onze bespaarmethoden genoeg  geld in het laatje van onze klanten brengen maar er ook voor zorgen dat klanten niet vooraf hoeven te investeren.

Duurzame groei

Inmiddels bestaat het team uit meer dan 50 gedreven en gepassioneerde medewerkers verspreid over verschillende locaties in heel Nederland. De Missie is duidelijk. Zoveel mogelijk mensen helpen naar 0 op de meter. Niet alleen voor het klimaat maar ook voor de (financiele) onafhankelijkheid die dit met zich mee brengt voor onze klanten. Daarnaast staan wij voor ontzorging en kwaliteit. We zijn niet de goedkoopste, ook niet de duurste. Maar we staan wel garant voor onze aanpak die resulteert in zorgeloosheid en kwaliteit. 

Succesvolle installaties
0 +

Klaar om te besparen?

Vraag een gratis consult aan

Zonnepanelen

Inductieketel

Airconditioning

Thuisbatterij

Klaar om te besparen?

Meld je aan voor een gratis consult