Ook klaar met die hoge energierekening?

Doe de gratis dakscan

4,8 / 5
4.7/5
Groen moet je doen

Hoe gaan wij te werk?

1: Inzicht

Aan de hand van de gratis dakscan en een persoonlijk gesprek, kijken we precies welke mogelijkheden voor u het beste zijn.

2: Bespaarplan

We stellen een op maat gemaakt bespaarplan op. Zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Natuurlijk komt een van onze erkende adviseurs langs om het plan toe lichten.

3: Ontzorgen

Milieubeheer Nederland faciliteert het gehele traject van A tot Z. We stemmen alles af met uw hypotheekverstrekker, verzekeraar, netbeheerder en energieleverancier. Daarnaast faciliteren wij de levering en de plaatsing van de zonnepanelen. Tevens regelen wij de eventuele subsidies en BTW teruggave.

Een groene start is het halve werk

Bespaar, verdien en verduurzaam

Waarom zonnepanelen?

Je wilt toch niet te veel betalen?

Zonnepanelen zijn steeds populairder. En terecht. Ze zijn namelijk milieuvriendelijk en kunnen je een hoop geld besparen. Met zonnepanelen op je dak genereert je huis  elektriciteit, waardoor je overdag minder energie hoeft af te nemen van de energieleverancier.  Zonnepanelen staan er daarnaast om bekend dat deze de waarde van je huis verhogen.

Zonder investering

Direct opbrengst zonder spaargeld

Bij Milieubeheer Nederland hoef je geen investering te maken om over te stappen op zonne-energie.  Dit kan op basis van het unieke Bespaar & Betaal concept, waardoor je de zonnepanelen bekostigt vanuit je besparing. Zo profiteer je direct zonder dat je spaargeld nodig hebt. Wanneer je meer bespaart dan dat je zou moeten betalen houd je netto gelijk meer geld over. Mocht je ze wel direct willen betalen, dan kan dat natuurlijk ook.

Video afspelen
M. Mengers
Apeldoorn
Lees verder
Prima en plezierig contact gehad met milieubeheer. Ze hebben voor mijn de zonnepanelen gedaan. Alles is zeer goed verlopen en is naar tevredenheid in orde gemaakt
M. Gungor
M. Gungor
Beekbergen
Lees verder
Super blij met zonnepanelen van Milieubeheer Nederland Onlang 21 zonnepanelen aangeschaft van Milieubeheer Nederland. Elke zonnepaneel heeft een eigen optimizer waardoor je elke paneel afzonderlijk kan zien hoeveel hij opwekt. (Serie geschakeld dus.) En nu even wachten wat het straks opleverd. Monteur heeft zelfs na verzoek een loze schoorsteen eruitgehaald en een dakpan geplaats. Alles is echt netjes en goed afgewerkt. Die panelen gaan echt knallen straks 🤣🤣🤣 Wij zijn er hartstikke blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service Milieubeheer Nederland.
A. Wiegman
Brummen
Lees verder
Wij zijn na lang overwegen een samenwerking aangegaan met Milieubeheer Nederland. Van begin de aanvraag en lening aanvragen tot eind het plaatsen van de panelen zijn wij heel tevreden. Ze hebben een goede service en vriendelijke medewerkers. Wij bevelen Milieubeheer Nederland zeker aan..
K. Cornelissen
K. Cornelissen
Brummen
Lees verder
Ik liet mijn oude zonnepanelen integreren in een nieuw groter systeem Op mijn dak lagen al zonnepanelen maar ik wilde er meer. Een tijdlang heb ik geaarzeld hoe ik dat moest regelen. Milieubeheer Nederland heeft een actief wervingsbeleid en door het gesprek aan mijn voordeur met een van hun medewerkers bleek dat mijn wens helemaal niet zo moeilijk te realiseren was. Hierbij was het karwei technisch geen sinecure, want de acht jaar oude panelen moesten tot 1 systeem worden gevormd met nieuwe panelen. Er moest ook een oplossing voor de oude omvormer worden gezocht, die voor de nieuwe situatie technisch niet meer geschikt was. In het hele proces biedt het bedrijf begeleiding en loodst je en passant ook nog naar een beter energiecontract. Ik heb het hele proces als plezierig ervaren.
R. Kayser
Nijmegen
Lees verder
Prettig, eerlijk, informatief eerste gesprek gehad. Kwam betrouwbaar over en daarom offerte gevraagd. Duidelijke offerte. Ook omdat ze zich onderscheiden door alles tijdens het proces op zich te nemen en te regelen als er iets niet zou kloppen met meterkast of wat dan ook. Kwaliteit-prijs verhouding prima. Na de schouw (situatie bekijken voor plaatsing, meten, bekabeling etc.) zijn de 13 zonnepanelen vervolgens zorgvuldig en netjes geplaatst. Puntjes op de i, niets afgeraffeld. Kapotte dakpannen vervangen door pannen die wij (en de buren) nog hadden maar we krijgen van hen nieuwe terug. Prima service.
Previous
Next

Bekend van TV

Dit zeggen onze klanten

De nieuwste reviews

Video afspelen
Onze productspecificaties

Alleen het allerbeste op uw dak

Jij wilt natuurlijk het beste op je dak. Daarom vergelijken wij constant alle beschikbare panelen op de markt. Hierbij letten we op (brand)veiligheid, opbrengst, levensduur en garantie. Zo weet jij zeker dat je geen problemen krijgt met de kwaliteit of de opbrengst. Onze technici hebben de volgende producten gekozen:

Productspecificaties

Europese fabrikant
Terugverdientijd: Max. 8 jaar
Vermogen: 410WP
Efficiëntie: 21,5%
Garantie: 35 jaar
Afmetingen: 1780x1130x30
Gewicht: 23,5kg
Kleur: Fullblack
Materiaal: Glas

Paneel Type 1

Productspecificaties

Europese fabrikant
Terugverdientijd: Max. 6 jaar
Vermogen: 395WP
Efficiëntie: 21%
Afmetingen: 1780×1130×30mm
Gewicht: 21,5kg
Garantie: 30 jaar
Kleur: Fullblack
Materiaal: Glas folie

Paneel Type 2

Productspecificaties

Chinese fabrikant
Terugverdientijd: Max. 5 jaar
Vermogen: 410WP
Efficiëntie: 21%
Afmetingen: 1800×1050×35mm
Gewicht: 22kg
Garantie: 15 jaar
Kleur: Fullblack
Materiaal: Glas

Paneel Type 3

Onze omvormers:

Enphase IQ7: Efficiëntie in elke situatie

Doe de gratis dakscan

Waarom word je gebeld?

Aan de hand van jouw gegevens gaan we een inschatting maken van de potentiele besparing. Omdat het om technische details gaat, is het veel sneller en duidelijker om dit telefonsich uit te leggen. In onze ervaring missen mensen vaak e-mails en we willen natuurlijk voorkomen dat je de resultaten van de scan mist.