Gratis Consult

Meer besparing & meer comfort?

Vraag een gratis consult aan

Video afspelen

Al 8 jaar voorloper in ontzorging

Kwaliteit & Service

Leer ons bedrijf kennen en bekijk hiernaast de videoreportage van RTL Z. 

Groen moet je doen

Hoe gaan wij te werk?

1: Inzicht

Aan de hand van een persoonlijke intake, kijken we precies welke mogelijkheden voor u het beste zijn.

2: Bespaarplan

We stellen een op maat gemaakt bespaarplan op. Zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Al onze bespaarplannen zijn compleet en zonder verborgen kosten.

3: Ontzorgen

We regelen de financiering en administratie. Daarnaast faciliteren wij de levering en de gecertificeerde plaatsing van de airconditioning

De beste materialen

Wij werken met 3 pakketten:

Onze productexperts kiezen iedere periode de 3 beste units die momenteel beschikbaar zijn. Onze adviseurs leggen u graag de verschillen uit en helpen u om te kijken naar het meest geschikte pakket voor uw situatie. Hier onder staan de beknopte specificaties van de airconditioning.

 • Mitsubishi Heavy Industries
 • Hoogste kwaliteit
 • A+++ label
 • 5 jaar garantie
 • Controleer de luchtvochtigheid
 • Smart Home Ready
 • LG
 • 2 jaar garantie
 • Middenklasse
 • A+++ label
 • Haier Airconditioning
 • A+++ Label
 • Budgetkeuze
 • 2 jaar Garantie

Voor iedere woning

Wat heeft u nodig?

2.5kw is voor kamers t/m 12m2.
5kw is uitermate geschikt voor een woonkamer of gehele benedenverdieping t/m 50m2. Daarnaast kunt u meerdere binnenunits aansluiten op 1 buitenunit.  Onze adviseurs berekenen dit graag exact voor u. 

Inzicht in uw systeem

Bediening gewoon via de app

Alles in een handige app

Elke functie is te bedienen met uw smartphone. Natuurlijk leveren we er ook een reguliere afstandbediening bij

Luchtvochtigheid

De units regelen de luchtvochtigheid. Het bekende probleem van keelklachten en verkoudheid door goedkope aircondtioning en droge lucht is dus verleden tijd.

Voice Control

De app kan meestal gekoppeld worden met Siri, Alexa of een andere spraakherkenningsassistent. 

Routines

Stel in wat de airconditioning moet doen op vaste tijdstippen. Zo is het huis lekker warm als u thuiskomt na werk zonder dat het onnodig veel stroom verbruikt.

Op zoek naar antwoorden?

Veelgestelde Vragen

Nee! Een moderne airco is enorm energiezuinig en u bespaart dus direct op uw kosten. Daarnaast heeft u geen aardgas meer nodig om te verwarmen! In combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen kan u dus echt de stap gaan zetten naar nul op de meter.

Afhankelijk van uw situatie heeft u een bepaald type airco met een bijpassend vermogen nodig. Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimtes die u wilt verwarmen of koelen. Ook factoren zoals isolatie spelen mee. Onze adviseurs bekijken gratis uw situatie en stellen het perfecte systeem voor uw samen. 

De prijs verschilt natuurlijk per situatie. Onze adviseurs bekijken gratis uw situatie en stellen het perfecte systeem voor uw samen. Wilt u uw spaargeld liever voor iets anders gebruiken? Dan regelen wij ook de financiering en kunt u over een langere periode aflossen en dus zonder vooraf te investeren al genieten van de energiebesparing en het comfort. 

Als u een afspraak heeft ingepland en de adminitratie rond is, kunt u verwachten dat binnen een paar dagen de monteur langskomt (op de afgesproken datum). De installatie duurt maximaal een paar uurtjes en we laten alles natuurlijk schoon achter.

Onze aircosystemen bedien je middels de meegeleverde afstandsbediening of app. Ze zijn dus handig in gebruik en toekomstbestendig: ook wij houden van de voordelen die een Smart Home kan bieden. 

Klaar om te besparen?

Vraag een gratis consult aan

Zonnepanelen

Inductieketel

Airconditioning

Thuisbatterij

Klaar om te besparen?

Meld je aan voor een gratis consult