Op zoek naar een bijbaan?

Dit bieden wij:

1. Geld

Als promotor van zonnepanelen bepaal jij je eigen salaris. Je krijgt natuurlijk gegarandeerd een vast uurloon. Maar als je goed je best doet en resultaten behaalt, krijg je daarbovenop ook nog eens dikke bonussen. Dit kan oplopen tot wel 250 euro per dag aan bonus! Zo komt die nieuwe iPhone of scooter opeens wel heel dichtbij.

2. Training

We leren je alles wat je moet weten. Je hoeft dus geen speciaal diploma te hebben. Iedereen kan deze baan aan! Door onze trainingen krijg je skills die je voor de rest van je leven kunnen helpen!

3. Vrienden & feesten

Hard werken verdient een beloning. Daarom zorgen we ervoor dat er meerdere keren per maand een feestje wordt gebouwd. De drankjes zijn natuurlijk op onze kosten! Op deze feestjes leer je het team nog beter kennen en er ontstaan hechte vriendschappen.

Dit ga je doen:

Je hebt op het nieuws vast wel gehoord over klimaatverandering. Mensen gaan niet goed om met de aarde. Wij proberen de aarde een betere plek te maken door duurzame producten te verkopen. Voor ons project zonnepanelen zijn we op zoek naar jonge enthousiastelingen die mensen gaan uitleggen dat zonnepanelen een goede oplossing zijn. Je helpt ons dus om zonnepanelen te verkopen. Het mooie is dat zonnepanelen ook nog eens geld opleveren. Mensen zijn er hartstikke  blij mee. Het is dus helemaal niet moeilijk om ze enthousiast te maken. Als je tussen de 16 en 23 jaar bent en op zoek bent naar een bijbaan waar je veel verdient, de aarde een betere plek maakt en samen met je vrienden vette feesten meemaakt, dan is dit ideaal voor jou.

Solliciteer nu!

Vul het formulier hieronder in met je naam en telefoonnummer. Dan belt onze manager jou om een gesprekje in te plannen. Hopelijk tot snel in onze kantoortoren bij Arnhem centraal!

MBNL-LOGO

Een expert gaat je helpen met besparen

We gebruiken je gegevens alleen om vrijblijvend contact op te nemen.